twee-beelden

Koffiebranderij ROSS viert haar 8-jarig bestaan met het Handmade in Belgium-label

ROSS Coffee, een koffiebranderij gevestigd in Melsele met koffiebar in Mechelen, markeert haar achtjarig jubileum met het Handmade in Belgium-label. Ook introduceren ze een nieuw concept waarbij koffieliefhebbers de tools en kennis krijgen om de perfecte kop koffie te bereiden.

Het Handmade in Belgium-label, in het leven geroepen door UNIZO, is een erkenning dat lokaal en ambachtelijk kopen onderstreept. “Elk aspect van het brandproces wordt met zorg en aandacht voor detail uitgevoerd”, zegt Sabrina Vanden Abeele, oprichter van ROSS Coffee. “Alleen de beste koffiebonen worden geselecteerd en met de hand worden gebrand. Deze erkenning onderstreept de voortdurende inspanningen van ROSS Coffee om kwaliteit en vakmanschap te waarborgen.”

Koffiecoach

Bovendien introduceert de koffiebranderij binnenkort het concept Koffiecoach dat koffieliefhebbers begeleidt op hun reis naar het ontdekken van de perfecte kop koffie. Met behulp van deskundige begeleiding, educatieve middelen en persoonlijke aanbevelingen kunnen klanten hun koffie-ervaring verbeteren. “Of het nu gaat om de keuze van de juiste koffiebonen, het optimaliseren van de maalgraad of het beheersen van de brouwtechnieken, Koffiecoach biedt een ongeëvenaarde ondersteuning voor alle koffieliefhebbers. Zowel in koffie als in koffietoestellen”, zegt Vanden Abeele. (lees verder onder de foto)

Foto: ROSS Coffee
Foto: ROSS Coffee

ROSS Coffee kreeg ook al het label Erkend Ambacht. “Met het achtjarig bestaan, de verwerving van de twee labels en de lancering van de Koffiecoach, blijft ROSS Coffee haar passie voor kwaliteit en innovatie in de koffie-industrie benadrukken”, eindigt Vanden Abeele