Nieuws Limburg Koop een koelkast via de videochat

Koop een koelkast via de videochat

Koop een koelkast via de videochat

Nu zelfs essentiƫle spullen als een ladyshave, teppanyaki-grill of dampkapfilter niet meer in fysieke winkels mogen verkocht worden, borrelt de creativiteit van de ondernemers op. Bij Wara (Genk en Pelt) kunnen online kopers gewoon videobellen met een adviseur in de winkel, die vervolgens live alle uitleg geeft over het toestel of product.

Stel dat je een nieuwe koelkast nodig hebt, dan moet je die online bestellen. Maar… welk merk is het beste? Wat zijn de juiste formaten? Hoe groot is het vriesvak en welke energieklasse plakt erop? Bij woon- en elektro-warenhuis Wara worden de vragen beantwoord via een simpele videocall. “We hebben de namen en telefoonnummers van onze verkopers in alle afdelingen gewoon op onze website gezet”, legt marketingmedewerker Jolien Leesen uit. “Klanten kunnen per afdeling de verantwoordelijke rechtstreeks bellen via WhatsApp. Die kan dan via zijn smartphone het product demonstreren en extra uitleg geven.”

“Dit initiatief is een klantenservice waarmee we ons van de pure webwinkels onderscheiden”, aldus nog Jolien Leesen. “We geloven sterk dat persoonlijk advies nog altijd het verschil maakt. Die troef willen we blijven uitspelen, zeker in deze uitdagende coronatijden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.