Nieuws Limburg Koopje in Kopenhagen: + 1.000 mensen voor Actief

Koopje in Kopenhagen: + 1.000 mensen voor Actief

Koopje in Kopenhagen: + 1.000 mensen voor Actief

De Limburgse uitzendgroep Actief heeft in Denemarken sectorgenoot Hartmanns overgenomen. Het nummer 3 uit het Scandinavische land stelt dagelijks zo’n 1.000 uitzendkrachten te werk. Actief telt nu 230 vestigingen, verspreid over 5 landen. Met 22.000 uitzendkrachten op het terrein wordt een omzet van 800 miljoen euro neergezet.

Hartmanns, gevestigd in Ballerup (nabij Kopenhagen), biedt naast uitzenden ook gespecialiseerde hr-diensten aan als werving & selectie, outplacement en hr-advies. Complementair dus aan de activiteiten van Actief Group. En niet alleen qua aanbod. “Hartmanns en Actief vertonen veel overeenkomsten in visie en cultuur en onze kernwaarden passen goed bij elkaar”, stelt Mark Maesen, CEO van Actief Group (en LRM-voorzitter). “Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en oprechte aandacht voor medewerkers en klanten staan bij ons beide centraal. Daarnaast geldt voor beide bedrijven het grote belang van lokale aanwezigheid en ondernemerschap. Dit is waar we het verschil maken.”

Na de Deense acquisitie heeft de Lummense uitzendgroep nu 230 vestigingen, verspreid over België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. De groep stelt meer dan 22.000 uitzendkrachten te werk en zal in 2022 naar verwachting de omzet van 800 miljoen overschrijden. De groep heeft de ambitie om een top 10-positie te bekleden in elk van de landen waarin ze opereert. Mark Maesen heeft dus nog wat werk voor de boeg.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.