Nieuws Limburg Koppel klaar om meer kaders te verkopen

Koppel klaar om meer kaders te verkopen

Koppel klaar om meer kaders te verkopen

Het jonge bouwbedrijf De Huissmid gaat in 2019 op zoek naar heel wat nieuwe mensen. Het concept van staalframebouw dat zaakvoerders Bart Van Aerschot en Ilona Roux geïntroduceerd hebben, slaat aan, waardoor uitbreiding nodig is.

De Huissmid is een bijzonder verhaal van twee jonge mensen die hun job in loondienst vaarwel hebben gezegd om hun ondernemersdroom waar te maken. In As gingen ze van start met een bouwbedrijf dat stalen frames gebruikt als dragende structuur voor bijgebouwen, extra verdiepingen en hele woningen. “In Nederland wordt er al heel veel op deze manier gebouwd, maar bij ons is het relatief nieuw”, zegt Bart Van Aerschot. “Toch slaat de methode erg aan, omdat de structuur heel licht is, de werken erg snel verlopen en het een ecologische manier van bouwen is.”

De Huissmid heeft kort na de opstart een eigen montagedienst opgezet en zal die in 2019 verder uitbreiden. “We zoeken op korte termijn twee extra monteurs en ook op commercieel vlak is er nog versterking welkom”, vult Ilona Roux aan. Het koppel kijkt dus vol verwachting uit naar het nieuwe jaar…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.