Nieuws Limburg Koppels keuvelen bij kaviaar en koffie

Koppels keuvelen bij kaviaar en koffie

Koppels keuvelen bij kaviaar en koffie

Precies 100 Limburgse ondernemers gingen zopas met elkaar op ‘blind date’ in gekende sterrenrestaurants JER, De Kristalijn, Magis, De Mijlpaal en Altermezzo. JCI Limburg had de formule op poten gezet om netwerking en ervaringsuitwisseling op een stijlvolle manier te faciliteren.

Matched! By JCI. Onder die titel lanceerde JCI Limburg het nieuwe, coronaveilige evenement waarbij 100 ondernemers met elkaar konden kennismaken tijdens een lunch in een sterrenrestaurant. “Deze blind dates zijn een veilige manier om ondernemers samen te brengen”, legt voorzitter Bart Van Proeyen uit. “Ze kunnen elkaar persoonlijk leren kennen zonder al te veel nauwe contacten. De Limburgse sterrenrestaurants zijn dan een ideale locatie voor deze originele businessmeetings.”

Na de selectie van de 100 deelnemers, werden ze met elkaar gematcht via de software van HR Techbedrijf Thalento. Een ‘conversation starter’ met een overzicht van de raakvlakken en verschilpunten qua persoonlijkheid, vormde de basis van het gesprek. Daarnaast kregen de ondernemers tips over hoe ze die persoonlijkheidskenmerken kunnen inzetten om samen te werken en meerwaarde te creëren voor onze Limburgse economie.

Naast 40 duo-tafels waren er ook 3 Captain Tables, waar een viertal beloftevolle ondernemers konden kennismaken met meer ervaren bedrijfsleiders. Wat waren de punten voor het eten, sfeer en gezelligheid? Als je het aan deelnemer Kurt Dekeyzer van PSG Creative vraagt: “12 op 10. We gaan zeker nog samen skiën”, zegt hij over zijn business date.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.