Nieuws Limburg Kreon lijft gekende Zwitserse concurrent in

Kreon lijft gekende Zwitserse concurrent in

Kreon lijft gekende Zwitserse concurrent in

Kreon, het verlichtingsbedrijf uit de groep Vaessen Industries, heeft in Zwitserland de sectorgenoot Belux overgenomen. Dit merk van hoogwaardige armaturen behoorde tot de gekende Vitra-groep.

belux verlichtingEigenaar Ben Vaessen en CEO Werner Van Rethy zijn blij met de deal, aangezien beide bedrijven elkaar goed aanvullen. “Belux is net als Kreon een gevestigde waarde inzake ontwerp en fabricatie van geavanceerde lichtoplossingen,” zeggen ze. “Beide merken hebben architecten, designers en ingenieurs als belangrijkste klanten en residentiële interieurs, horeca- en handelszaken, toonzalen en kantoorruimtes als belangrijkste toepassingen. Toch hebben beide ook hun eigen architecturale identiteit en hun eigen uitgesproken positionering.” Het is de bedoeling om de productstrategieën en oriëntaties van beide merken te behouden en dus ook de twee namen te behouden om de boer op te gaan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.