Eerste Michelinster voor Aurum (Kasteel Ordingen)
Bij de voorstelling van de nieuwe Michelingids is restaurant Aurum van chef Gary Kirchens bekroond met één ster. Een fantastische… Lees meer
Hotel Stiemerheide investeert momenteel 1,2 miljoen euro in een nieuwe, aparte stek voor zijn restaurant De Kristalijn. Het restaurant wordt straks als het ware losgeweekt van het hotel, zodat ook niet-hotelgasten makkelijker de weg vinden naar het nieuwe restaurant. De nieuwe De Kristalijn wordt momenteel gebouwd vlak tegenover de ingang van het hotel. Hotel Stiemerheide stopt daarvoor 1,2 miljoen euro in het project. “De hoogstaande keuken van het team van chefkok Koen Somers was al bekend bij een aantal intimi, maar nog te veel mensen denken dat het restaurant voorbehouden is voor gasten van het hotel”, zegt gedelegeerd bestuurder Jos Schols van Hotel Stiemerheide. “Om die drempel te verlagen, hebben we besloten het restaurant los van het hotel te weken.” De Kristalijn behaalde dit jaar een score 15 op 20 in de gids Gault- Millau en kreeg van Michelin een Bib Gourmand.
Bij de voorstelling van de nieuwe Michelingids is restaurant Aurum van chef Gary Kirchens bekroond met één ster. Een fantastische… Lees meer
Sterrenchef Luc Bellings stopt met gastronomie. Hij wil wat meer tijd gaan doorbrengen met familie en vrienden. Daarom heeft hij… Lees meer
De Nederlander Marc Josephus Jitta, momenteel horecadirecteur bij Heineken in Nederland, wordt vanaf 1 juli 2022 de nieuwe CEO van… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen