Kristof Meesters algemeen directeur bij Van Havermaet

Kristof Meesters (36) wordt algemeen directeur bij de bedrijfsdienstengroep Van Havermaet Groenweghe (VHG). Hij krijgt de verantwoordelijkheid over de interne organisatie. Het gaat om een nieuwe functie bij VHG. Meesters is op dit ogenblik nog Business Development en HR-director bij VMB Financial Solutions, en is medeverantwoordelijk voor VMB in Limburg. Voordien verdiende hij zijn strepen bij Deloitte, Robert Half International en PriceWaterhouseCoopers.

Kristof.Meesters"Kristof krijgt intern de operationele leiding van onze groep in handen," zegt gedelegeerd bestuurder Jan Maurissen. "Dat geeft mij de gelegenheid om mij meer te focussen op de externe relaties en de uitbouw van onze groep." Kristof Meesters zelf ziet zijn nieuwe stap als een hele uitdaging. "Het is ook een hele eer om bij een gevestigde waarde als VHG te mogen meebouwen aan een mooie toekomst."

Kristof Meesters is geboren in Genk en woont in Lummen. Hij studeerde TEW aan de UHasselt, MBA in Marseille en genoot een bijkomende opleiding rond strategisch innoveren aan de UMaastricht Business School. Kristof Meesters is gehuwd en heeft twee kinderen. VHG telt 150 medewerkers in de vestigingen in Hasselt, Genk en Herentals.