Nieuws Limburg La Croisette verkast naar de Kapelstraat

La Croisette verkast naar de Kapelstraat

La Croisette verkast naar de Kapelstraat

Ongeveer een jaar na de opening is conceptstore La Croisette verhuisd naar een nieuw pand in het centrum van Hasselt. Zaakvoerder Katja Iliaens heeft er meer ruimte om de collecties van eigentijdse juwelen, accessoires en parfum te presenteren.

Het was in de Sacristiesteeg dat Katja Iliaens en Phil Martens vorig jaar, dus in volle coronaperiode, de deuren openden van hun conceptstore. Ondanks de beperkingen door de crisis, sloeg de formule goed aan. Zodanig zelfs dat er al snel werd uitgekeken naar een groter pand. Dat werd nu gevonden in de Kapelstraat, naast Linx Fashion en tegenover Kookdepot en Quetin Schoenen. Een ‘prime location’ dus.

“Gelegen tussen andere fashion brands, hebben we hier de zichtbaarheid en de ruimte om verder te kunnen groeien”, zegt Katja Ilaens. “Het laat toe dat we ons assortiment kunnen uitbreiden, bijvoorbeeld met de kledinglijn AC by Annelien Coorevits. Ons cliënteel van vaste bezoekers wordt nu uitgebreid met toevallige passanten. We vatten vol enthousiasme de volgende fase van ons jonge bedrijfje aan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.