ABN-Labs

Labo nodig? ABN komt dat fixen!

ABN Cleanroom Technology, dat geleid wordt door Rosaline Wijnen en Jo Nelissen, kondigt met trots de lancering aan van zijn nieuwste dochteronderneming: ABN Labs. Het nieuwe bedrijf gaat zich exclusief richten op de bouw en inrichting van laboratoria. Een kleine stap voor ABN, aangezien het vanuit de expertise met cleanrooms, kaas gegeten heeft van constructies met strenge normen voor veiligheid en precisie.

ABN Cleanroom Technology levert hoogwaardige oplossingen voor cleanrooms en gecontroleerde omgevingen. In dezelfde sfeer wordt nu ABN Labs gelanceerd. Het nieuwe bedrijf zal worden geleid door Gauthier Pauly, die beschikt over een bewezen staat van dienst binnen de gezondheidszorg en de productiesector van zorginstellingen.

"Met zijn ervaring zal Gauthier de missie van ABN Labs aanvoeren om op maat gemaakte, innovatieve laboratoriumfaciliteiten te leveren die voldoen aan de unieke eisen van elke specifieke sector", zegt
Jo Nelissen, CEO van ABN Cleanroom Technology. "De oprichting van ABN Labs illustreert onze voortdurende inzet om onze klanten een uitgebreid scala aan oplossingen te bieden. Met Gauthier Pauly aan het roer van ABN Labs zijn we vastbesloten om onze positie als marktleider in gecontroleerde omgevingen verder te versterken. Het bedrijf zal nauw samenwerken met de klanten van ABN Cleanroom Technology, zowel bestaande als nieuwe, om hun individuele behoeften te begrijpen en te vervullen."