Nieuws Limburg Lambrechts bouwt 5000 m2 bij in Genk

Lambrechts bouwt 5000 m2 bij in Genk

Lambrechts bouwt 5000 m2 bij in Genk

De schaalvergroting in de Limburgse sanitair- en verwarmingswereld zet zich in ijltempo verder. De grote jongens aarzelen daarbij niet om bijkomend te investeren in het aanbod. Na de grote showroom van Lambrechts in Hasselt, de aangekondigde bouwplannen van Van Marcke, de overname en investeringen van Schrauwen (Genk en Lummen) en de nakende opening van Desco in Lummen, is het nu weer de beurt aan Lambrechts… Want de groot- en detailhandel van Bilzense origine, gaat in totaal nog eens 2,5 miljoen euro investeren in de uitbreiding van zijn magazijnen in Genk. Het distributiecentrum wordt daarmee de helft groter tot een totaal van 15.000 m2.

“We hebben de afgelopen jaren ons productgamma voortdurend uitgebreid,” zegt ceo Jeffry Lambrechts. “En ook door het succes van onze showroom in Hasselt drong een uitbreiding zich op. Op termijn kan dat een tiental extra jobs opleveren.” Nu werken er 60 mensen in het distributiecentrum van Lambrechts. Het hele bedrijf telt 220 medewerkers. De werken zijn toevertrouwd aan Limburgse aannemers. “Op die manier dragen we ons steentje bij aan de Limburgse economie,” aldus nog Lambrechts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.