Nieuws Limburg Lambrechts brengt Spar-winkels online

Lambrechts brengt Spar-winkels online

Lambrechts brengt Spar-winkels online

De supermarkten van Spar en Spar Express die worden beleverd door de groothandel Lambrechts uit Tongeren, kunnen voortaan ook hun klanten online bedienen. Lambrechts heeft immers een module gemaakt waarmee de zelfstandige winkeliers hun aanbod via het internet kunnen presenteren. De Spar van Helchteren kreeg zopas de primeur van deze nieuwe applicatie.

De coronapandemie heeft -zoals u weet- het online winkelen nog verder in een stroomversnelling gebracht. Maar lang niet alle sectoren waren -gezien de grote complexiteit van hun aanbod- al klaar om zich aan de digitale kopers te presenteren. Zoals de supermarkten.

Groothandelaar Lambrechts uit Tongeren heeft nu een oplossing uitgewerkt waarmee de zelfstandige winkeliers eenvoudig kunnen intekenen op een online module. Hiermee vertalen ze hun eigen aanbod en specialiteiten naar het web en kunnen de klanten van de lokale buurtsupermarkten en superettes nu dus ook via het web hun bestellingen plaatsen. “Ze zetten niet alleen hun aanbod, maar ook hun eigen prijzen, lever- en afhaalmogelijkheden digitaal in de markt”, zegt Manu Suffeleers, commercieel directeur van Lambrechts. “Bij de realisatie is de input van onze klanten verwerkt, zodat de module meteen een meerwaarde zal betekenen voor zowel de winkels als de klanten. In ieder geval biedt deze webshop onze winkeliers de mogelijkheid een antwoord te bieden op de digitale uitdagingen van de toekomst!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.