Nieuws Limburg Lambrechts laat boodschappentas flikkeren

Lambrechts laat boodschappentas flikkeren

Lambrechts laat boodschappentas flikkeren

SPAR lichtgevende tas (640x534) Deze week lanceert Spar Lambrechts, de groothandel uit Tongeren die tientallen Spar-winkels belevert, als eerste Belgische retailer een reflecterende shopping bag. In het design van de reeds bestaande herbruikbare tassen worden reflecterende stroken verwerkt. Naast duurzaamheid staat nu dus ook veiligheid centraal.

“Geen overbodige luxe,” vindt Ruth Dox, marketingmanager bij Spar Lambrechts. “Uit cijfers van het Belgische Instituut voor de Verkeersveiligheid blijkt dat meer dan 35% van de ongevallen met voetgangers te betreuren vallen tijdens de wintermaanden tussen 16 en 19 uur. Tijdens die uren is het trouwens niet alleen druk in het verkeer, maar ook in onze winkels.” Spar Lambrechts hoopt met de reflecterende draagtassen te kunnen bijdragen om het aantal ongevallen terug te dringen.

De groothandel levert voor de lancering 50.000 reflecterende veiligheidstassen aan 66 winkelpunten. “We bieden deze tassen aan de kassa aan voor de ronde prijs van 1 euro,” besluit Ruth Dox.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.