cover mil mag 31

Lang weekend om ons nieuwe magazine te lezen!

Laatste werkdag van de maand: dus hier is opnieuw het digitale magazine van Made in Limburg. Je kunt het integraal (en gratis) lezen via deze link, of hieronder de links volgen naar ieder artikel apart. Zoals daar zijn:

- Top 5: om zeker te zijn dat je geen groot nieuws hebt gemist, hebben we de meest gelezen artikels van de voorbije maand gebundeld in dit overzicht.

- CEO Binnenstebuiten is er eentje met een hoek af: Jo Peters van Deusjevoo vertelt over de valkuilen die hij als bedrijfsleider is tegengekomen en hoe hij daar vlotjes overheen gesprongen is.

- Hoe zou het zijn met... Ghsilain Vanherle? Vijf jaar geleden is het al dat hij zijn vierde kind P&V Elektrotechniek van de hand deed. Het zwarte gat is hem onbekend. Al blikt hij ook nog graag even terug naar zijn wonderjaren als ondernemer.

- Met vallen en opstaan: Reinhilde Christis weet er alles van. De verdeling van de ouderlijke bedrijvengroep verliep niet van een leien dakje. Met wat ze daaruit tot eigen scha en schande heeft geleerd, heeft ze intussen een nieuw, eigen bedrijf opgestart.

- Heel nieuw zijn deze kids on the block niet meer, maar toch hebben ze samen een start-up boven de doopvont gehouden: 37graden heet de onderneming van Koen, Kim en Dieter, waarbij andersvaliden fungeren als productiemedewerkers.

- De fotograaf van Studiovision was te gast op het congrestival Forty Two. Door het album bladeren geeft je meteen een uniek beeld van de sfeer die daar op te snuiven viel: Limburg voor de lens!

- In de rubriek Spraakmakend zoomen we in op een nieuwe trend: eigenaars van familiale KMO's zetten massaal een stap terug en halen een externe CEO binnen om de tent te runnen. Waarom?

- Zij is de baas... het is de titel van een nieuwe rubriek waarin we focussen op straffe madammen in de Limburgse ondernemerswereld. Deze keer: Christel en Ethel Eerdekens.

- Den bureau van de CEO staat deze editie in Diepenbeek. Niet naast het zwembad met de lippen, maar wel onder de pannen van Jaga. Heeft hier Jan Kriekels zijn professionele thuishaven!

- Als Verborgen Parel serveren we Tosoh. Wie? Een Japanse multinational die in Limburg een omzet van 277 miljoen euro realiseert. Inderdaad...

- Wat je nog niet wist over Johan Maris? Waar hij privé zijn geluk kan vinden en andere leuke wetenswaardigheden: dat lees je in Out of Office.

- Als uitsmijter presenteren we de column: vind je ook dat veel ondernemers zachte eitjes zijn geworden?

De volgende editie is voor eind november!