Nieuws Limburg LB Computer Systems zet nieuwbouw in Zonhoven

LB Computer Systems zet nieuwbouw in Zonhoven

LB Computer Systems zet nieuwbouw in Zonhoven

Op de KMO-zone Molenheide in Zonhoven gaat LB Computer Systems een nieuw bedrijfsgebouw neerzetten.  “Na 15 jaar van gestage groei willen de we de afdelingen voor particulieren en bedrijven van elkaar scheiden,” zegt Inge Stelten, die samen met haar echtgenoot Luc Bednarek het bedrijf leidt. “De huidige locatie aan de Zavelstraat is te klein geworden om beide business-units te combineren.”

Vanuit het nieuwe gebouw, dat naast kantoorruimte ook over een grote opslagruimte zal beschikken, zullen de bedrijven, openbare besturen en onderwijsinstellingen voorzien worden van hardware, software en randapparaten.“Van hier uit vertrekken ook onze system engineers voor periodiek onderhoud van apparatuur of voor herstellingen op afroep, alsook onze B2B-accountmanagers,” aldus nog Inge Stelten. De bouwwerken starten nog dit jaar, zodat in 2011 de verhuis van de B2B-afdeling kan plaatsvinden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.