Nieuws Limburg Lees hier het nieuwe Made in Limburg Magazine!

Lees hier het nieuwe Made in Limburg Magazine!

Lees hier het nieuwe Made in Limburg Magazine!

(Verbaasd): Onderzoek wijst uit dat niet alle lezers van Made in Limburg ons maandelijks magazine kennen… Nochtans is het zeker de moeite om een kijkje te nemen! Je kunt er vlot doorheen bladeren en de beste achtergrondverhalen van de Limburgse economie meepikken. In het nagelnieuwe nummer staan volgende onderwerpen (klik op de rechtstreekse links):

CEO Binnenstebuiten is Patric Derdaele, koning van de racebaan en van de Noord-Limburgse bouwsector. Wie hem kent, weet dat hij geen blad voor de mond neemt…

Hoe zou het zijn met… Geert Smets? Nu hij van Limburg naar zee verhuisde, om daar het mooie weer te gaan maken, zijn sommigen zijn spoor bijster. Maar hij maakt het prima in de Koningin Der Badsteden!

Met vallen en opstaan: Patrick Hilven van ramenleverancier Winfera weet er alles van. Hij vertelt hier het bizarre verhaal van een faillissement bij een franchisenemer, die hem bijna mee de dieperik in sleurde.

Onze New Kid on the Block is deze keer een starter uit Ham/Tessenderlo. VR Medics maakt levensechte video’s die senioren in rusthuizen en patiënten in ziekenhuizen via een speciale bril kunnen bekijken om uit hun isolement te geraken. Ze kunnen ermee zelfs verlost worden van hoogtevrees en arachnofobie…

– Een spetterend feest met een verrassend thema: meer had onze fotograaf niet nodig om een schitterende reeks te maken. Hij was, net als veel schoon volk, te gast op de viering van 100 jaar Confederatie Bouw Limburg. Dit is: Limburg voor de lens!

– Een zeer actueel thema: ondernemers die het niet meer zien zitten en een wanhoopsdaad als enige uitweg zien. We gingen praten met ondernemers, dokters en andere experts om te weten waarom. Spraakmakend!

Ik vraag het aan… Rik Neven van Palindroom. Hij geeft zijn visie op de bestrijding van ziekteverzuim.

– Dirk Haesevoets ging langs in het bureau van rector Luc De Schepper. Het verhaal van zijn bezoek leest u in ‘Den bureau van de CEO’.

– De familie Vansichen heeft zich in 25 jaar opgewerkt tot één van de vaandeldragers in hun sector. Een niche, waar de doorsnee ondernemer weinig kaas van gegeten heeft. Daarom is Vansichen Linear Technology onze Verborgen Parel!

– In de rubriek Out of Office geeft een ondernemer een inkijk in zijn privéleven. We wisten hiervoor Jean-Pierre Breels van Pubmarket te strikken…

– Afsluiten doen we traditioneel met onze column. Vindt u ook dat ‘laaggeschoold’ een scheldwoord is?

Blader via deze module door de hele uitgave! Via deze link kunt u onderaan ook alle vorige nummers gratis raadplegen. Hierna gaat ons magazine even in verlof… Eind september verschijnt de volgende editie, dus neem uw tijd om alle artikels zorgvuldig te lezen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.