Nieuws Limburg Lekkernij oppikken via de drive-in

Lekkernij oppikken via de drive-in

Lekkernij oppikken via de drive-in

Jara Geurts (20) uit Alken en Elias Ariën (23) zijn gepassioneerd door elkaar en door het ondernemerschap. Het koppel opent deze zomer hun eigen pop-up Strawberry Stop. Vanaf 1 juli zorgen zij via een drive-in in Rapertingen-Hasselt voor een breed aanbod van lekkernijen met aardbeien: aardbeien in chocolade, aardbeien met slagroom en aardbeienmilkshakes…

“Het idee is ontstaan tijdens een lange lockdown-wandeling langs de Alkense fruitplantages en aardbeienvelden in de streek”, vertelt Elias Ariën die na zijn middelbare studies in Hotelschool Ter duinen een opleiding bedrijfsmanagement aan de Hogeschool PXL volgt. “Jara en ik zijn zelf verslingerd aan aardbeien en maken er in de zomer vaak milkshakes en smoothies mee. Een gelukje dat we wilden delen. Onze dromen werden concrete plannen en kijk, deze zomer openen we onze eigen pop-up Strawberry Stop.”

“Vanaf 1 juli zorgen we een zomerlang met een drive-in in Rapertingen-Hasselt voor heerlijke creaties met aardbeien. Trouwens, onze aardbeien zijn een echt streekproduct. Ze komen van Welroy Fruits in Alken waar de aardbeien en frambozen uiterst lekker en sappig zijn.”

“Zoals de naam al aangeeft zullen er bij elk gerecht aardbeien te vinden zijn”, gaat Jara Geurts (20) verder. “Uiteraard de klassiekers, zoals aardbeien met slagroom en aardbeien in chocolade tot meer speciale gerechtjes. Dan denk ik aan een aardbei-framboos-tijm smoothie of onze Strawberry Tower: een toren gemaakt van aardbeien, slagroom, donuts, vanille-ijs en meerdere soorten toppings. En voor de mensen die willen genieten van de natuur of een goede wandeling in de buurt willen maken, voorzien we een picknickmand, met een dekentje, een fles prosecco, twee glazen, donuts met aardbeien en aardbeien in chocolade…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.