Nieuws Limburg Let’s meet in Hasselt

Let’s meet in Hasselt

Let’s meet in Hasselt

Inspiratie nodig voor jouw meeting, vergadering, teambuilding, congres of personeelsfeest in Hasselt? Meet in Hasselt is het conventiebureau van de stad Hasselt. Deze dienst gaat aan de slag met jouw wensen en tovert die om tot een overzicht van verrassende tips en suggesties. “Vaak denken mensen Hasselt te kennen, tot ze ons voorstel krijgen”, zegt Isa Dilworth, coördinator van Meet in Hasselt.

Meet in Hasselt is een onderdeel van Visit Hasselt. “We staan klaar voor bedrijven die op zoek zijn naar een locatie voor een meeting, vergadering, teambuilding, of congres. Ook bedrijven die een teambuilding zoeken of meer info willen over de stad kunnen bij ons aankloppen”, vertelt Isa Dilworth. “Wanneer we je vraag ontvangen, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Vaak mag je binnen de week een offerte op maat verwachten in je mailbox.”

Vlotte communicatie

Vergis je niet, Meet in Hasselt is geen evenementenbureau. “We organiseren niet, maar denken met je mee en brengen je in contact met de juiste personen. We betrekken onze partners en maken er een totaalpakket van. Daardoor kan je makkelijk je keuze maken en weet je meteen bij wie je moet zijn om alles te regelen. Zelf hoef je dus niet op zoek te gaan naar de juiste contactpersoon.

“Alle venues, evenementenbureaus en horeca die een kwalitatief aanbod hebben, worden opgenomen in Meet in Hasselt. Op deze manier kan je zeker zijn van een objectieve service. We kennen de stad op ons duimpje en kunnen daardoor op maat werken en rekening houden met de voorkeur van bedrijven. Vaak denken mensen Hasselt te kennen, tot ze onze voorstellen zien.”

Uitgebreid aanbod

Met een diameter van slechts 800 meter heeft de stad Hasselt heel wat te bieden. “De relatief kleine diameter van de stad maakt het praktisch om verschillende locaties te combineren. Het is een troef om op die compacte oppervlakte praktisch alles te vinden van een viersterrenhotel tot een youthhostel, van een streetfood- tot een sterrenrestaurant en van een kleine vergaderlocatie tot een auditorium voor 400 personen.”

“Er kan vergaderd worden in een gerenoveerde kapel of boven de conceptstore La Bottega, een oude jeneverstokerij. Bij hogeschool PXL kan je vergaderen op de bovenste etage in de Dialoog. Je kan er een sterrenchef je diner laten bereiden of een drink geven met een magnifiek uitzicht over de regio. Ben je een kunstliefhebber? Z33, het Huis voor actuele kunst, design en architectuur, is een prachtig gebouw waar je naast vergaderen ook een feestje, lunch, diner of productlancering kan organiseren tussen de kunstwerken.”

“We hebben ook best wat mogelijkheden om de teambuilding die bij jou past te vinden. Actieve stadsspelen, een cocktailworkshop mét jenever bij Koks & Tales, indoor petanquen terwijl je geniet van een hapje en een drankje, of via VR op de rand van een wolkenkrabber balanceren. Ook een aantal wandelingen zitten in ons gamma, zoals de streetartwandeling waarbij je je op het einde zelf kan uitleven op de legal walls. Wist je trouwens dat er in Hasselt meer dan 80 kunstwerken onze straten sieren?”

Plan je een vergadering, teambuilding, congres of bedrijfsfeest? Klop dan zeker aan bij Meet in Hasselt, het conventiebureau van Stad Hasselt. Ons team denkt met je mee en bezorgt je — zonder kosten, maar mét enthousiasme — advies op maat om van je evenement een succes te maken.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.