cameo

Levenslang gratis naar de Cameo

De door coronamaatregelen geteisterde bioscoopsector, komt creatief uit de hoek om overeind te blijven. Zo heeft ondernemer Trudo Carlier van Cine Cameo uit Sint-Truiden een actie opgezet waarmee de winnaar levenslang gratis naar de film kan gaan.

"De hele evenement-industrie heeft het de afgelopen 2 jaar zwaar te verduren gekregen, en onze lokale bioscoop Cameo is daar evenmin van gespaard gebleven", zegt Trudo Carlier, ook gekend als zaakvoerder van reisbureau De Blauwe Vogel. "Gelukkig is recent beslist dat we opnieuw de deuren mogen openen, en daar zijn we heel blij mee. De kerstvakantie was al superdruk, hopelijk zijn we nu vertrokken om de activiteit op hoog niveau te houden. Dat de bioscoop, ondanks streaming, piraterij en een overdaad aan online entertainment, overeind blijft, is een gegeven dat vast staat. Onze sector is overtuigd dat klanten nog steeds willen genieten van de unieke beleving die een bioscoop biedt in vergelijking met een film te volgen op tv, een laptop of een smartphone."

Trudo Carlier wil de herwonnen vrijheid van Cameo vieren met een unieke commerciële actie. Nadat hij eerder al twee dagen lang alle lezers van Made in Limburg gratis toegang gaf, organiseert hij nu een wedstrijd waarmee één winnaar levenslang gratis naar de bioscoop mag gaan. Zo vaak als hij wil... De actievoorwaarden heeft de ondernemer gebundeld op deze webstek. Succes aan wie deze unieke prijs wilt winnen!