Eurosys-pascalBellefroid-20201110-WEB-005

Levering aan huis: een slimme ICT-manager

Bedrijven die te weinig strategische ICT-kennis in huis hebben en ondersteuning nodig hebben bij hun digitale transformatie, kunnen nu bij EuroSys een ICT-Manager bestellen. Die kan parttime of tijdelijk worden ingeschakeld om alles op punt te stellen. ‘ICT Manager as a Service’, zo wordt de nieuwe dienstverlening gedoopt.

"Technologie is cruciaal voor elk bedrijf", weet Mark Aerts van EuroSys. "Het afgelopen jaar heeft voldoende duidelijk gemaakt dat bedrijven hun ICT op orde moeten hebben willen ze niet achterhaald worden door hun concurrenten en hun klanten om uiteindelijk ‘out of business’ geduwd te worden. Maar, niet alle bedrijven beschikken over de nodige expertise en ervaring om een heldere ICT-visie te bedenken en een doordacht plan van aanpak te maken om de visie in praktijk te brengen en een echte digitale transformatie door te maken. Daar willen we nu een oplossing voor bieden."

"Met ‘ICT Manager as a Service’ willen we tegemoet komen aan bedrijven die te weinig strategische ICT-kennis in huis hebben en ook ondersteuning kunnen gebruiken over hoe ze de digitale transformatie in hun bedrijf moeten implementeren", aldus nog Mark Aerts. "Onze ICT Managers uit de pool, hebben beide expertises wel, en kunnen bovendien flexibel ingezet worden. Dit hoeft geen fulltime functie te zijn of een vaste medewerker te zijn. Bedrijven kunnen ook parttime of tijdelijk een beroep doen op deze nieuwe dienst. Dus: wanneer je ons nodig hebt, zijn we daar."