Nieuws Limburg Lieten na een jaar al weg bij Actief Interim

Lieten na een jaar al weg bij Actief Interim

Lieten na een jaar al weg bij Actief Interim

Ingrid Lieten is niet langer in dienst bij uitzendgroep Actief Interim. Ze was er aan de slag sinds vorig jaar, toen ze afscheid nam van Happy Aging. En ook bij sectorgenoot Flexpoint zijn er directieleden vertrokken.

Voormalig minister Ingrid Lieten beëindigde haar politieke carrière in 2016 om directeur te worden van LifeTechValley, later omgedoopt tot Happy Aging. Deze cluster staat in voor het stimuleren van innovatie in de zorgsector. In 2017 trok Lieten er echter de deur achter zich dicht om CEO België te worden bij Actief Interim. Die zet moest sterke man Marc Maesen de handen vrij maken om de expansie in het buitenland op de rails te zetten. Een jaar later is het huwelijk met Lieten voorbij, zo bevestigt Maesen aan Het Belang van Limburg. Beide partijen willen echter geen commentaar kwijt over het spaak lopen van de samenwerking.

Flexpoint
Bij een andere uitzendgroep, Flexpoint, is de directie eveneens aan een herschikking toe. Algemeen directeur Joël Stockmans (foto onder), voordien nog de grote baas bij Unizo Limburg, heeft er zijn afscheid aangekondigd. Dat valt samen met de overname van Flexpoint door SD Worx, waardoor de functies en taken binnen het nieuwe geheel aan herschikking toe waren. Stockmans is van plan om een zelfstandige activiteit in de hr-sector op te starten. Hij wil zijn concrete plannen later toelichten.

Met Sarah Porco verdwijnt ook de hr-directeur van Flexpoint. Ook zij heeft te kennen gegeven een nieuwe uitdaging op te nemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.