Nieuws Limburg Lieven vindt verstandige vuilbak uit

Lieven vindt verstandige vuilbak uit

Lieven vindt verstandige vuilbak uit

VVS, het Hasseltse bedrijf dat met signalisatie en straatmeubilair zich profileert als een totaalaanbieder voor de inrichting van de publieke ruimte, heeft in eigen atelier een nieuwe soort afvalbak geproduceerd. Zaakvoerder Lieven ’s Heeren is overtuigd dat de uitvinding weldra standaard zal zijn in het Belgische straatbeeld.

“Het was in samenwerking met designbureau Gentle & More dat we op ontdekkingstocht zijn vertrokken om dé duurzaamste afvalbak ooit te creëren”, stelt ’s Heeren. “Hun creativiteit en oog voor detail, gecombineerd met onze sectorexpertise: dat moest wel vonken geven. Het resultaat mag er dan ook zijn: een mooie, gebruiksvriendelijke, robuuste, vandalisme- en weersbestendige afvalbak met een inhoud van 50 liter of 70 liter. Zowel de aluminium behuizing als de plastic container zijn bovendien vervaardigd uit gerecycleerde materialen, die op het einde van de levensduur opnieuw gerecycleerd kunnen worden. Het product is modulair opgebouwd én personaliseerbaar met kleuraccenten en logo. Daarmee hebben we dus alle troeven in het concept verwerkt.”

VVS is ervan overtuigd dat de R2, zoals de vuilbak heet, spoedig zijn weg zal vinden naar de Belgische steden en gemeenten. Ook als exportproduct liggen de mogelijkheden wijd open.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.