proactify sportief

Lieze Geebelen is Fitste CEO van Vlaanderen

APK Group bij de grote bedrijven en Proactify bij de kleintjes: de wedstrijd voor het Fitste Bedrijf van Vlaanderen leverde 2 winnaars uit Limburg op. In het individuele klassement voor de Fitste CEO ging Lieze Geebelen van Proactify met de gouden medaille naar huis.

Ready2Improve, de Truiense organisatie onder leiding van Wouter Goris, organiseert al sinds jaar en dag programma's om werknemers van bedrijven fysiek en mentaal fitter te maken. Eén van de succesformules om deze mindset in de ondernemerswereld te introduceren, is de wedstrijd voor het 'Fitste Bedrijf van Vlaanderen'. De deelnemende teams worden voor en na een intensief begeleidingstraject gemeten op hun fysieke en mentale paraatheid, waarna de doorgemaakte evolutie telt als prestatie-indicatie. De sportconditie steeg gemiddeld met een indrukwekkende 19%, terwijl de algemene conditie met 7% verbeterde. Het gewicht daalde gemiddeld met 2,5 kg, en het vetpercentage verminderde met 3%. De depressieve gevoelens verminderden gemiddeld met 21,7%, de vitaliteit steeg met 7,8%, en de algemene welzijnsscore schoot gemiddeld met 13% omhoog.

And the winner is...

Op de zogenaamde Energy Experience Day, afgelopen vrijdag in Officenter Hasselt, werden de winnaar bekendgemaakt. De meest fitte organisatie in Vlaanderen is APK Group, de infrastructuurinstallateurs uit Pelt. Hun team boekte de grootste vooruitgang. Bij de kleinere bedrijven ging de hoofdprijs naar Proactify in Hasselt, gespecialiseerd in salesondersteuning. In het individuele klassement van alle deelnemende CEO's, was het Lieze Geebelen van Proactify die de titel kreeg toegewezen.

Ready2Improve zal de formule zeker herhalen, en zal tevens andere wedstrijdvormen toepassen om een maatschappelijke impact te verwezenlijken. Zo wordt er -samen met Idearté en Axudo- gezocht naar het meest duurzame bedrijf van Vlaanderen. More to come!