Nieuws Limburg Lifestyle in Limburg gebundeld in boek

Lifestyle in Limburg gebundeld in boek

Lifestyle in Limburg gebundeld in boek

In La Butte Aux Bois is zopas het lijvige naslagwerk Lifestyle Limburg voorgesteld. Het is al voor de derde keer dat uitgever Steve Corthaut dit ‘coffee table book’, met de beste restaurants als basis, op de wereld loslaat. Onder meer Miss Limburg Haifa Salem Ali en Véronique De Kock waren te gast bij de boekvoorstelling.

“Lifestyle Limburg is een boek waarin we de beste adressen hebben gebundeld van bedrijven die hun klanten een unieke ervaring en beleving willen bezorgen”, zegt Steve Corthaut van uitgever SC Corporate Group. “De gemeenschappelijke noemer van alle ondernemingen die erin staan, is dat ze kwaliteit op het hoogste niveau nastreven. Puur vakmanschap dat zichtbaar is. En dat met producten die kleur geven aan het leven: gezellige restaurants, mooie bolides, schitterende juwelen,… noem maar op.”

Het boek is intussen aan de derde editie toe en werd vorige week gepresenteerd in het kader van La Butte Aux Bois. “Er waren zo’n 250 genodigden die reikhalzend uitkeken naar hun persoonlijk exemplaar”, vertelt Corthaut. Daarbij onder meer ex-Miss België Véronique De Kock en huidig Miss Limburg, Haifa Salem Ali. “De reacties zijn heel positief. Het is een uitgave die gesmaakt wordt door iedereen die kan genieten van de fijne dingen in het leven”, besluit Corthaut. Lifestyle Limburg telt 728 pagina’s en is te verkrijgen bij de bedrijven die er hun opwachting in maken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.