Eurosys

Limburg boven op uitreiking van ICT Awards

ICT-specialist EuroSys Business heeft zopas vier awards toegekend aan bedrijven met een bijzondere verdienste. Kreon (Oudsbergen), Radiant Color (Houthalen-Helchteren), Inspirocollege (idem) en Garage Boden/General Lease (Tongeren/Hasselt) vielen in de prijzen.

EuroSys maakt er een traditie van om op hun zomerevent Business2Beach (B2B) de klanten te informeren en te entertainen. Apotheose van dit verwenmoment is de uitreiking van een aantal onderscheidingen voor bedrijven en organisaties uit hun klantenbestand. En dat liep af als volgt:

Innovation Award
De keuze van de jury is gevallen op Kreon, dat voor de vernieuwing van hun soft- en hardware met een innovatieve, state-of-the-art oplossing op de proppen is gekomen. "We zijn zeer blij met deze Innovation Award", zegt Kurt Brouwers, Finance Director bij Kreon. "Dit toont aan dat we de juiste stappen aan het zetten zijn en dat de solide basis om onze toekomstige groei te bestendigen aanwezig is."

Loyalty Award
Voor de Loyalty Award werd er gekozen voor Radiant Color, al 20 jaar klant bij EuroSys. Patrick Cheval, Finance Manager bij Radiant Color, is opgetogen met de prijs: "Vanaf de eerste dag dat Mark Lens ICT begon te verkopen in Houthalen, zijn we al klant bij EuroSys en we zijn altijd blijven samenwerken. Een partner waar wij op kunnen vertrouwen."

Education Award

De Education Award ging dit jaar naar het Inspirocollege. Deze school heeft samen met EuroSys een Bring Your Own Device-project opgestart, waarbij 170 toestellen, die specifiek voor het onderwijs werden ontwikkeld, door leerlingen en leerkrachten in gebruik werden genomen. "Een voorbeeld van onze inspanningen om de digitale kloof in Houthalen-Helchteren weg te werken", aldus Bart Kerkhofs, directeur van het Inspirocollege.

Ambassador Award
Voor het eerst reikte EuroSys ook een Ambassador Award uit. Die werd gewonnen door Garage Boden/General Lease. CEO Philip Boden geeft toe dat hij fan is van zijn ICT-leverancier: "Ik weet dat wij, omwille van onze specifieke 24/7-diensten, altijd al een moeilijke klant geweest zijn, maar Eurosys stond altijd voor ons klaar om de grootste uitdagingen aan te gaan. Ik ben dan ook een echte ambassadeur van hen en ben heel blij met deze award, die ik niet echt verwacht had. Wat ons betreft zullen we altijd deel blijven uitmaken van de Eurosys-familie."