Nieuws Limburg Limburgers winnen bedrijfswedstrijd van Deloitte

Limburgers winnen bedrijfswedstrijd van Deloitte

Limburgers winnen bedrijfswedstrijd van Deloitte

Het team Rolinx van de Universiteit Hasselt heeft de finale gewonnen van de Deloitte Fiduciaire Entrepreneurship Challenge. Deze wedstrijd, waaraan 20 studententeams uit heel België deelnamen, stimuleert de studenten om een virtueel bedrijf op te zetten en online te managen. Het team Rolinx uit Hasselt met Deloitte Fiduciaire coach Jessy Vandeweyer scoorde het beste. De 5 teamleden – Marco Giagnacovo, Hanne Croonen, Stacy Dethier, Caroline Jooken en Gunther Damen – mogen alvast uitkijken naar een reis naar New York. Volgens de jury speelde Rolinx een zeer goede wedstrijd en hadden ze naast een duidelijke visie op de toekomst ook een heel goede strategie. In slechts tien minuten tijd gaf het team blijk van dynamisme, creativiteit en overtuigingskracht. Ondersteund door een erg kwalitatieve presentatie, overtuigde het team de jury met een goed geargumenteerd en beknopt investeringsvoorstel.

Voor Deloitte Fiduciaire is jong talent van zeer groot belang: het bedrijf plant dit jaar in totaal 55 pas afgestudeerden aan te nemen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.