Nieuws Limburg Limburgs bedrijf met de beste HR: nog 3 kanshebbers!

Limburgs bedrijf met de beste HR: nog 3 kanshebbers!

Limburgs bedrijf met de beste HR: nog 3 kanshebbers!

Volgende maand reikt Voka Limburg de HR Award uit aan het bedrijf dat het beste HR-beleid van de provincie voert. Hier komen nog 3 ondernemingen voor in aanmerking: ASAP, Van Havermaet en Zorgbedrijf Sint-Truiden.

“Onze medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel van een onderneming”, vindt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg. “De coronacrisis zette bedrijven weliswaar voor een grote uitdaging om het welzijn van dit ‘human capital’ te garanderen. De 3 genomineerden voor onze HR Award bewijzen dat ze ondanks de moeilijkheden, een actief beleid hebben met talent, flexibiliteit en engagement als speerpunten.”

Tijdens de Dag van de HRM op 13 november maakt de jury bekend welk bedrijf zich op vlak van HR tijdens de coronacrisis heeft gemanifesteerd met een vernieuwende aanpak, waarbij de betrokkenheid van de medewerkers werd verhoogd. Het gaat finaal tussen deze 3 kanshebbers:

ASAP
“ASAP maakte de overstap van human resources, naar ‘human engagement’. Daarmee streeft het naar geëngageerde medewerkers, door in gesprek te gaan en een goed zicht te krijgen op de kennis en ervaring, competenties en talenten van de medewerkers.”

Van Havermaet
“Het HR-beleid bij Van Havermaet is ‘maetwerk’. Samen hard werken, maar ook samen hard lachen. En dat is ook kiezen voor flexibiliteit: in werkuren, werkplek, ontwikkeling, carrière en loonpakket.”

Zorgbedrijf Sint-Truiden
“Het HR-beleid van Zorgbedrijf Sint-Truiden werd omgezet van visie naar actie onder de noemer ‘talent in beweging’. Samenwerking van iedereen – van algemeen directeur over het managementteam tot de medewerkers – is daarin enorm belangrijk.”

Wie is uw favoriet?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.