Limburgs bedrijf voor outsourcing is verkocht

Talentco, het bedrijf uit de MC Group van Willem Broux en Caroline Maesen, vaart voortaan onder de vlag van Techni Masters, dochter van de Multi Masters Group. Zowel overnemer als overlater zijn actief in de outsourcing van technische profielen.

talentcoVoor beide partijen is de overname een logische keuze. Talentco was een buitenbeentje in de bedrijvenportefeuille van MC Group, die vooral in het vastgoed actief is. Zo ontwikkelt de groep van Willem Broux en Caroline Maesen momenteel het nieuwe gebouw voor Proximus aan de Grote Ring van Hasselt.

Voor Techni Masters is de overname de invulling van een blinde vlek, aangezien het bedrijf nog niet in Limburg aanwezig was. Het moederbedrijf van Techni Masters, de Antwerpse Multi Masters Group, is via een ander dochterbedrijf Cleaning Masters, wel al actief in Limburg (Zonhoven). Het is de bedoeling dat Talentco/Techni Masters op termijn ook naar Zonhoven zal verhuizen.

Bestuurder Philip Paelinck van de Multi Masters Group licht toe: “Deze overname is een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf aangezien we streven naar een volledige dekking van België. Met de overname van Talentco gaan we niet alleen aan de slag in Limburg, maar kunnen we ook onze positie in Vlaams Brabant en een deel van Wallonië versterken."

Voor het personeel en de klanten van Talentco zal er weinig veranderen. Alle activiteiten worden integraal overgenomen.