Nieuws Limburg Limburgs platform houdt aannemers aan de slag

Limburgs platform houdt aannemers aan de slag

Limburgs platform houdt aannemers aan de slag

Het Limburgse platform Bullswap bundelt de handelaars in bouwmaterialen die nog open zijn. Op die manier kunnen aannemers die alleen of ver uit elkaar aan het werk zijn, hun opdrachten blijven uitvoeren.

“Vanuit de sector van kleine aannemers krijgen we bij Bullswap heel wat vragen van dakdekkers, elektriciens, en anderen die tijdens de coronacrisis willen doorwerken omdat zij op bouwwerven werken waar niemand anders aanwezig is”, zegt Jannes Valkeneers van Bullswap. “Het gaat dan over kleine projecten waar de regels inzake social distancing gerespecteerd kunnen worden.”

“Zij vinden echter niet altijd de juiste machines en via ons verhuurplatform Bullswap krijgen ze een perfect zicht op welke machineverhuurbedrijven nog open zijn. Bij al deze contacten merken we ook vaak dat heel wat traditionele leverancier van bouwmaterialen gesloten is, waardoor deze kleine aannemers vaak niet verder kunnen en ze toch dreigen te moeten stoppen met hun activiteiten. Ze kunnen nu dus elders terecht. Via onze site komen ze ook te weten welke afhaal- en leverings-regels overal gelden. Het is een ‘open source’-systeem, waarop elke verhuurder zelf de openingsuren en voorwaarden kan aanpassen.”

, vanuit Bullswap wat ‘open-source’ gesteund kan worden. Wie weet heeft van een bouwhandel die open blijft, maar die nog niet in het systeem zit, kan die zelf toevoegen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.