Limburgse aan hoofd van groot Belgisch ICT-huis

Ariane Magera, een 41-jarige Limburgse, is zopas aangesteld als voorzitter van het directiecomité bij Xperthis, de grootste Belgische ICT-speler voor de zorgsector. Haar taak bestaat erin om Xperthis verder op de kaart te zetten.

Ariane MageraArinane heeft volgens haar nieuwe werkgever een diepgaande kennis van de Belgische en internationale ICT-markt en beschikt over de nodige competenties in bedrijfsbeheer. Voor ze zich bij de NRB-Groep (moeder van Xperthis) voegde, stond Ariane aan het hoofd van een Belgische KMO, werkzaam in de integratie van ICT-systemen, met eveneens activiteiten in het Midden-Oosten en Afrika. Voordien bekleedde ze verschillende commerciële functies en stond ze in voor het management van grote ICT-projecten binnen de Siemens Groep, zowel in België als op internationaal niveau.

“Ons belangrijkste objectief blijft de totale tevredenheid van onze klanten,” bevestigt Ulrich Penzkofer, CEO van de NRB Groep. “Ik ben ervan overtuigd dat Ariane Magera een goede gesprekspartner zal zijn voor de klanten met bijzonder veel empathie voor hun bezorgdheden en prioriteiten. Samen met heel het team blijven wij er naar streven om innovatieve en kwalitatieve oplossingen aan de ziekenhuizen in heel België aan te bieden die hen kunnen helpen om invulling te geven aan hun strategische objectieven.”