Nieuws Limburg Limburgse accountants vullen prijzenkast aan

Limburgse accountants vullen prijzenkast aan

Limburgse accountants vullen prijzenkast aan

A&B Partners uit Genk en Helsen & Partners uit Tessenderlo werden zopas onderscheiden met de Officium Universalis Award. Deze prijs bekroont de vijf meest complete accountancykantoren van het land. Ook SBB mocht meedelen in de feestvreugde.

In opdracht van Exact Software werden de winnaars bepaald aan de hand van een voorgaand onderzoek bij meer dan 10.000 ondernemers, uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De klanten kregen de kans om hun accountant te beoordelen in verschillende categorieën zoals dienstverlening, proactiviteit, sectorkennis, digitalisering en innovatie, en hun rol in het succes van hun bedrijf.

En wat blijkt? A&B Partners blinkt volgens zijn klanten uit in het bieden van een snelle en persoonlijke service. Elke vraag krijgt een pasklare oplossing, maar ook de alternatieve mogelijkheden die A&B Partners steeds biedt, worden erg geapprecieerd.

Helsen & Partners scoort goed bij zijn klanten door het voorzien van een persoonlijke aanpak en proactiviteit. Met behulp hun van intensieve begeleiding geven klanten aan de overstap naar digitalisering sneller te kunnen maken.

Bij de 3 andere winnaars hoorde ook SBB, dat een sterke poot heeft in Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.