Nieuws Limburg Limburgse bedrijven getuigen voor MBA-studenten

Limburgse bedrijven getuigen voor MBA-studenten

Limburgse bedrijven getuigen voor MBA-studenten

Volgens de overlevering kwamen de wijzen uit het Oosten… Alleen zijn ze deze keer met 4 in plaats van 3… Op uitnodiging van het consulting- en coachingkantoor Paquay & Associates zullen de Limburgse ondernemingen Encon (Genk), Brouwland (Beringen), Tinkertouch (Diepenbeek) en Lumoza (Zonhoven) vanavond in Leuven praktijkgetuigenissen geven aan de studenten van de Vlerick Leuven-Gent Management School. “Het is een exclusieve avond voor MBA-studenten die op een informele manier kunnen kennismaken met 4 ondernemers die internationale groei-ambities hebben,” zegt organisator Matty Paquay. “Het laat hen toe om de theorie aan de praktijk te toetsen. Vooral de verhalen over de strategische aanpak, met de opportuniteiten en uitdagingen vandien, zullen zeker gesmaakt worden.”
Mede-organisator is Ann-Pascale Bijnens, directeur van Techtransfer UHasselt, de instelling die studenten begeleid om spin-offs van de universiteit op te zetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.