Nieuws Limburg Limburgse CEO (en BV) snelste groeier van België

Limburgse CEO (en BV) snelste groeier van België

Limburgse CEO (en BV) snelste groeier van België

Voormalig topjudoka Heidi Rakels behaalt nu ook in de ondernemerswereld gouden medailles. Haar bedrijf GuardSquare werd als eerste gerangschikt in de Deloitte Fast 50, een lijst met de snelst groeiende technologiebedrijven van het land.

GuardSquare realiseerde in de voorbije vier jaar een indrukwekkende omzetgroei van 4713,63%. Het bedrijf van de Maasmechelse ex-judoka (brons op Olympische Spelen van Barcelona 92) ontwikkelt software voor de bescherming van apps tegen hacking. Hun producten worden wereldwijd gebruikt binnen uiteenlopende sectoren: van financiële dienstverlening, e-commerce en de overheidssector tot telecommunicatie, gaming en media.

“We zijn blij en verrast met de prijs”, zegt Heidi Rakels. “Groei was voor ons nooit een doel op zich. We werken aan complexe technologie en onze belangrijkste focus is kwaliteit. Mede door onze achtergrond in open source software zijn we vanaf de eerste dag wereldwijd aanwezig. Het is dan ook erg leuk om nu te zien dat die focus duidelijk ook een goede strategie is om snel te groeien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.