Nieuws Limburg Limburgse directies schilderen voor Poverello

Limburgse directies schilderen voor Poverello

Limburgse directies schilderen voor Poverello

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een hot thema. Steeds meer bedrijven analyseren grondig hoe ze, als onderdeel van de samenleving, een positieve bijdrage kunnen leveren aan welzijn van mens en natuur.

Op uitnodiging van Voka – KvK Limburg hebben een aantal bedrijven deze week de daad bij het woord gevoegd. Directieleden van Nitto, Z-group, Human Green en het voltallige managementteam van P & V Elektrotechniek klommen in de stellingen om de eetzaal en de inkomhal van Poverello een nieuwe verflaag te geven. Dit naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van Poverello Tongeren, waar mensen in armoede terecht kunnen voor voedsel en andere ondersteuning.

Het verfmateriaal werd geleverd door PPG Sigmakalon en GMG Versmarkt zorgde voor een barbecue, uiteraard ook voor de gasten van Poverello.

Johan Van Den Berckt, CEO van P&V Elektrotechniek, is enthousiast: ” De maatschappelijke inbedding van ons bedrijf is de belangrijkste drijfveer om met de 8 mensen van ons managementteam mee te doen. Bovendien is deze actie ook een ideale teambuildingactiviteit. Veel leuker en zelfs goedkoper dan een survival door de Ardennen. We helpen er bovendien nog andere mensen mee.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.