Nieuws Limburg Limburgse eventbureaus krijgen topwaardering

Limburgse eventbureaus krijgen topwaardering

Limburgse eventbureaus krijgen topwaardering

Het magazine Experience organiseert elk jaar een grootschalige enquête bij klanten van Belgische evenementenbureaus om te peilen naar hun tevredenheid. De voornaamste spelers op de Limburgse markt scoren daarbij bijzonder goed. Zowel naar naambekendheid als waardering scheren ze hoge toppen. Cocomo uit Hasselt, het bureau van Lut Wyers en Bert Lambrechts, behaalt in de lijst van ‘meest gewaardeerd’ de vierde plaats op nationaal vlak. Gedeeld vijfde zijn Conrad Consulting van Koen Vanhove en het Diepenbeekse UC Belgium van Peter Veekmans. Knap zesde is het relatief jonge bureau To The Point Events van Bart Koninckx en Stefan Kerkhofs.

Ook op de BEA-Awards, die de best georganiseerde events van het land bekronen, scoren de Limburgers steevast erg goed. Onder meer Cocomo en UC Belgium vielen onlangs in Genk nog in de prijzen.

Een leuk filmpje van de mensen van Cocomo vind je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.