Nieuws Limburg Limburgse eventbureaus scoren op BEA Awards

Limburgse eventbureaus scoren op BEA Awards

Limburgse eventbureaus scoren op BEA Awards

Peter Veekmans BEADe Benelux Event Awards (of BEA’s), zeg maar de Oscars van de evenementensector, hebben wederom een aantal Limburgse bedrijven op het ereschavot geplaatst. Tot een gouden plak kwam het net niet, maar een zilveren medaille was onder meer weggelegd voor UC Belgium (Diepenbeek, maar met verhuisplannen…). Het team van Peter Veekmans (foto) werd gelauwerd voor de Nikon Brand Activation tijdens de festivalzomer van 2012. Voor UC Belgium al het 9de jaar dat een prijs wordt binnengehaald, wat uniek is in de sector. “Met iedere inzending die we tot dusver hebben gedaan, zijn we in de prijzen gevallen,” zegt een fiere Peter Veekmans van UC Belgium. Het is niet iedereen gegeven om op te boksen tegen de grote Brusselse en Antwerpse bureaus. Wanneer we erg veel vrijheid krijgen om ons van onze creatiefste zijde te tonen, blijven -zoals gebleken- de awards niet uit.”

Naast het Diepenbeekse bureau vielen nog enkele Limburgse bedrijven in de prijzen. Eremetaal was er onder meer voor To The Point Events (Bart Koninckx en Stefan Kerkhofs). Cocomo (van Lut Wyers en Bert Lambrechts) sleepte een nominatie (en dus een eervolle vermelding) in de wacht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.