Nieuws Limburg Limburgse IT'ers samen in zee

Limburgse IT'ers samen in zee

Limburgse IT'ers samen in zee

De IT-afdeling van Eurosys, het bedrijf van Mark Lens met hoofdzetel in Houthalen-Helchteren, gaat nauw samenwerken met Saga Consulting Group, de onderneming van Limburger Etienne Schreurs, die eerder al anaXis inlijfde. Op die manier ontstaat een IT-groep met zowat 450 consultants, die samen een omzet van 55 miljoen euro genereren.

Voor alle duidelijkheid, het gaat niet om een fusie of overname. Evenmin zijn de winkels van Eurosys in deze deal betrokken. Beide IT-groepen willen alleen elkaars expertise benutten om integrale oplossingen voor het hele klantenbestand te kunnen aanbieden. Tot dusver is er nauwelijks overlapping tussen de klanten van Eurosys en die van Saga Consulting. Het is wel zo dat beide partners samen een nieuwe dochter gaan oprichten om een grootschalig project uit te voeren. Dat moet op termijn goed zijn voor 10 tot 15 bijkomende jobs.

Een volledig verslag van deze samenwerking leest u vandaag in Het Belang van Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.