Nieuws Limburg Limburgse manager neemt afdeling van Adecco over

Limburgse manager neemt afdeling van Adecco over

Limburgse manager neemt afdeling van Adecco over

Vanaf 1 december nemen ondernemer Boudewijn Dupont en zijn vrouw Kim Ciers de business unit 3W over van Adecco Belgium. Dupont was al 2,5 jaar Managing Director van deze afdeling, die directieleden op interimbasis uitstuurt. Hij realiseert nu een Management Buy Out via zijn vennootschap Smart Human Capital Group.

“Toen ik in 2016 Managing Director werd van 3W is er een totaal nieuwe wereld voor mij opengegaan”, vertelt Boudewijn Dupont. “3W heeft de afgelopen 22 jaar een gigantisch netwerk kunnen uitbouwen van meer dan 7.000 high level profielen, met ervaring in alle disciplines en sectoren. De oplossingen die we daardoor aan onze bedrijven kunnen bieden, is fenomenaal en doelgericht.”

Door de Management Buy Out brengt Boudewijn Dupont nu twee complementaire merken onder zijn vennootschap Smart Human Capital Group: 3W en het Business Coaches Network, dat bestaat uit managers die consultancy leveren aan groeibedrijven.

Bij de overname vallen geen ontslagen. De managers van 3W blijven op post en nemen ook het 3W-personeel mee over. Hoeveel geld er met de transactie gemoeid is, wordt niet bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.