Nieuws Limburg Limburgse ondernemers signeren op Boekenbeurs

Limburgse ondernemers signeren op Boekenbeurs

Limburgse ondernemers signeren op Boekenbeurs

Bent u van plan af te zakken naar Antwerp Expo om de kleppers van de jaarlijkse boekenbeurs te ontdekken? Dan moet u zeker even langsgaan bij de Limburgse ondernemers die er hun werk signeren. We zien er ongetwijfeld een aantal over het hoofd, maar wie u er van 28 oktober tot en met 11 november (behalve 5, 6 en 7 november) tegen het lijf kunt lopen, zijn:

Katrien Hoebers, alias Madam Confituur heeft intussen al drie boeken uit die zijn verschenen bij Standaard Uitgeverij. Daaronder De Confituurbijbel, waarin je alles leert over zelf confituur, jam, gelei of marmelade maken. Ze signeert haar werk met veel plezier op de stand van Standaard Uitgeverij.

Astrid Clabots, advocate bij Clabots in Hasselt. Ze heeft een boek geschreven over de problemen die zich kunnen voordoen bij mede-eigenaars van appartementsgebouwen, en meer specifiek over de bemiddelende rol die kan gespeeld worden om deze conflicten op te lossen. Heibel in het appartementsgebouw, zoals het boek heet, is uitgegeven door Maklu-Uitgevers.

– Nog een ondernemende dame uit Limburg is Karen Kelchtermans (foto boven). De coach en mentor heeft een mooi boek geschreven over de invloed van de veranderende maatschappij op relaties en hoe je daar als winnaars uit kunt komen. Ze is zondag gastspreker op het oranje podium en passeert op de stand van Van Halewyck Uitgeverij.

– Op 2, 4 en 11 november zal Annelies Smolders haar boek Start to Sleep signeren. De Limburgse psychotherapeute, psychologe en slaapexperte legt uit waarom mensen slecht slapen en hoe ze er -zonder medicatie- iets aan kunnen doen. Ze is terug te vinden op stand 235 van Borgerhoff & Lamberigts.

Alle info over De Boekenbeurs vind je terug via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.