De Wissel wisselt van zaakvoerders
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
In Gent werd maandag de nieuwe Michelingids 2016 voorgesteld. Daarin valt vooral de tweede ster in 2 jaar tijd op voor Sergio Herman (The Jane.)
Behalve Vous Lé Vous, waar chef Giovani Oosters zelf heeft beslist om zijn Michelin-ster in te leveren (Lees artikel), behouden alle Limburgse restaurants hun sterren zoals in de vorige gids. Aan Tafel bij Luc Bellings en Slagmolen in Opglabbeek (foto) blijven onze vaandeldragers met 2 sterren. Ook de restaurants met 1 ster blijven op post: Vivendum (Dilsen-Stokkem), De Kristalijn (Genk), JER (ook Hasselt), Innesto (Houthalen-Helchteren), La Source (Lanaken), Cuchara (Lommel) en de Tongerse toppers Magis en De Mijlpaal. Danny Vanderhoven mag na zijn verhuizing van Lanaken naar Maasmechelen zijn ster eveneens behouden.
Zoals eerder al gemeld, is L’Angelo Rosso in Sint-Truiden de enige nieuwkomer uit deze regio in de Bib Gourmand van Michelin. In dit ‘alternatieve’ boekje staan topadressen voor een keuzemenu onder 37 euro. Vier zaken behouden daarin hun vermelding, met name: Nano (Hasselt), ’t Vlierhof (Bilzen), Mondevino (Borgloon) en Bienvenue (Maaseik).
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
De gekende tv-kok Laurens Snykers van Leeuw in Hasselt neemt drastische maatregelen: klanten die minder dan 24 uur op voorhand… Lees meer
De Nederlandse horecagroep Van der Valk gaat aan de afrit van de E313 in Ham het grootste hotel van Limburg… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen