Nieuws Limburg Limburgse rijstrook kort trip van Brussel 38 minuten in

Limburgse rijstrook kort trip van Brussel 38 minuten in

Limburgse rijstrook kort trip van Brussel 38 minuten in

spitsstrookWie voortaan vanuit Brussel tijdens de spitsuren terug naar Limburg rijdt (en niet andersom…), mag gemiddeld 38 minuten van de reistijd afdoen. Dat is het gevolg van de zogenaamde ‘spitsstrook’ die op de E40 tussen Sterrebeek en Bertem werd aangelegd. Ook de optimalisatie van de op- en afritten in Leuven dragen bij tot de verkorting van de reistijd. Het project dat zopas werd opgeleverd, is door Limburgers uitgevoerd. Betonac uit Sint-Truiden zorgde voor een huzarenstuk, door de hele zomer lang, dag en nacht, dit traject aan te leggen.

“Terwijl iedereen van de zomervakantie genoot, hebben wij met man en macht doorgewerkt,” vertelt Leon Luyten, algemeen directeur van Betonac. “We hebben in deze periode meer dan 2.800 vrachtwagens warme asfalt verwerkt en meer dan 1.000 mixers beton geplaatst.”

Een knappe prestatie, waar u zeker aan zal denken als u weldra probleemloos de hoofdstad kan uitrijden!

(Foto: spitsstrook op de E313)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.