Nieuws Limburg Limburgse webshop wint award voor meeste bestellingen

Limburgse webshop wint award voor meeste bestellingen

Limburgse webshop wint award voor meeste bestellingen

De webshop Kindernachtmode.com van Inge Vandecaetsbeek heeft zopas de Marketing Award voor ‘Highest Conversion Rate’ gewonnen. Het is een prestigieuze onderscheiding die door PostNL en SafeShops wordt uitgereikt aan de e-winkel met het hoogste conversiepercentage, ofwel het meeste bestellingen per bezoeker.

Inge_VandecaetsbeekKindernachtmode.com kwam als winnaar uit de bus omdat het conversiepercentage tijdens de meetperiode vervijfvoudigde. Bovendien wist Kindernachtmode.com hierbij online shoppers uit de buurlanden aan te trekken. Met name de als Frankrijk en Luxemburg vonden hun weg naar de Belgische webshop.

Inge Vandecaetsbeek vermoedt dat het succes voortkomt uit de promotie via sociale media en uit haar samenstelling van het aanbod op de website. “We willen anders zijn dan de grote concurrenten, onder meer door bekende merken te combineren met nichemerken. Het is die mix, gecombineerd met persoonlijke service, die klanten doet kopen,” zegt ze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.