retail-awards

Limburgse winkels en horeca bij vriendelijkste van het land

Naast onderscheidingen voor De Brilstudio, waren er nog heel wat Limburgse ondernemingen die op de Retail Awards en Horeca Awards met eremetaal aan de haal gingen.

retail-awardsZo wist Wijnhandel Van Dinter uit Dilsen-Stokkem 2 prijzen mee naar huis te nemen. De zilveren plak wonnen ze in de categorie voor Klantvriendelijkste Kleinhandel/Buurtwinkel, terwijl ze de hoofdprijs wegkaapten als handelszaak die het meest actief is op sociale media.

Andere gouden medailles (uit de bijna 1.000 inzendingen) waren er voor B&B Azadro (Linkhout) als Klantvriendelijkste Belgische Privé-Hotel, én voor de Stad Tongeren als Klantvriendelijkste Winkelcentrum van het land.

Een bronzen medaille ging naar Bakkerij Huize Briers in Bilzen (Klantvriendelijkste Brood/Banketbakker/Chocolatier én ook als Klantvriendelijkste Belgische Koffie/Tearoom/Lunchroom).

Hetzelfde metaal was voor Keurslager Dirk uit Opglabeek (Klantvriendelijkste Slagerij/Delicatessenzaak), B&B Pety uit Bilzen (Klantvriendelijkste Belgische Privé-Hotel en B&B) en Frituur-Café De Koster uit Heusden-Zolder (Klantvriendelijkste Belgische Drankgelegenheid/Winebar)

Tot slot won de Scoutsrally uit Neerpelt de derde prijs voor Meest Kindvriendelijke Horecazaak.