1908_Cornelissen_WBA2019

Limburgse Witte krijgt fruitvarianten

Mocht je Jef Cornelissen van Limburgse familiebrouwerij Cornelissen tegenkomen bij de kinesist: hij heeft nekpijn van alle medailles die hem tijdens de World Beer Awards werden omgehangen…. Maar liefst 7 stuks kaapte de Breese brouwer deze week weg.

Vier plakken eremetaal waren van zuiver goud: zowel voor de IPA King Mule,
Cornelissen Luxury Lager, Limburgse Witte als Herkenrode Cister werd de hoogste onderscheiding behaald. Pax Pils en Herkenrode Noctis werden met zilver bekroond en Kriekenbier Lager was goed voor een bronzen medaille.

Cornelissen is terecht fier op de onderscheiding voor de IPA King Mule, een eigen ambachtelijke versie van de Indian Pale Ale. “En ook op onze andere producten… Zo mag de Limburgse Witte zich voor het tweede jaar op rij het beste Belgische witbier noemen. Onze Limburgse Witte-familie behoort tot de absolute toppers in binnen- en buitenland. Dit jaar breidden we dat assortiment dan ook uit met een variant met aardbei en een variant met peer en appel.”

“Dat we met onze bieren zoveel internationale prijzen wegkapen, is een mooie erkenning voor ons vakmanschap”, besluit Jef Cornelissen Junior.