Nieuws Limburg LNS verhuist op verjaardag

LNS verhuist op verjaardag

LNS verhuist op verjaardag

LNS, het Noord-Limburgse IT-bedrijf van Bart Lambrecht, heeft een nieuwe thuisbasis gevonden. Het team van 15 mensen heeft zijn intrek genomen in NoordLink, het nieuwe businesscenter dat samen met Van Havermaet werd opgericht en onder meer Voka Noord huisvest. En dat precies 20 jaar na de start van LNS.

Voor LNS is 2018 een nieuwe mijlpaal. Het is immers 20 jaar geleden dat Bart Lambrecht de firma oprichtte als een IT-bedrijf gefocust op zakelijke dienstverlening voor KMO’s en lokale overheden. LNS stortte zich van meet af aan op de beveiliging van gegevens en wist in die specialisatie stap voor stap te groeien. Intussen telt Bart Lambrecht 15 medewerkers.

Dat aantal was de vorige locatie een beetje ontgroeid, waardoor moest uitgekeken worden naar een nieuwe stek. Die werd gevonden in Lommel, waar LNS samen met Van Havermaet het nieuwe businesscenter NoordLink heeft opgezet. “Het doel is om een thuis te bieden aan diverse KMO-dienstverleners die complementair zijn aan elkaar en zo een meerwaarde voor het geheel betekenen”, aldus Bart Lambrecht.

De nieuwe uitvalsbasis is tevens nodig om de voorspelde groei op te vangen. “We zijn en blijven ambitieus”, aldus de afgevaardigd bestuurder van LNS. “Onze toekomst ziet er boeiend uit. Onze thuismarkt blijft Limburg en de Antwerpse Kempen, maar we kijken ook over de grens. Na een aantal leuke successen op de Nederlandse markt, zullen we die verder exploreren. We geloven dat er best wel interessante kansen zijn voor ons, zeker in de niche rond cloud en security. Daarnaast breiden we ons portfolio verder uit met nieuwe producten en diensten. Dat alles moet tegen 2025 leiden tot een tiental extra aanwervingen. Best stevig, maar in de huidige conjunctuur een haalbare kaart,” besluit Bart Lambrecht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.