Nieuws Limburg Locs springt enkele percelen verder

Locs springt enkele percelen verder

Locs springt enkele percelen verder

Locs, een bedrijf dat sloten, kluizen, inbraakwerende en kogelresistente ramen en deuren maakt, zal op 1 november verhuizen naar een nieuw pand. Geen onbekend terrein, want de onderneming van Pieter Jans gaat van nummer 8 op de Diepenbekerweg in Hasselt naar nummer 30.

Het is nu 2,5 jaar geleden dat Locs werd overgenomen door Pieter en Hélène Jans. Een succes, want een jaar later klom de omzet al met 10%. De groei had bovendien een uitbreiding van het personeelsbestand tot gevolg, waardoor er naar een groter gebouw moest uitgekeken worden. “Nu beveiliging steeds actueler wordt, willen we verder professionaliseren en daarvoor hadden we snel meer ruimte nodig”, legt Pieter uit.

“Het bedrijf doet het goed sinds de overname”, vertelt Pieter. “Dat is in de eerste plaats te danken aan ons sterk en hecht team van 14 medewerkers. Een andere grote troef is ons eigen atelier, waardoor we verder gaan dan de meeste collega’s. Om beide pluspunten maximaal uit te spelen, moesten we verhuizen. Voor de oplossing moesten we niet ver zoeken: op een boogscheut van hier kwam het ideale pand vrij. We hebben direct de stap gewaagd.”

Begin november verhuizen Pieter en Hélène hun hele hebben en houden naar het nieuwe bedrijfspand, dat beschikt over kantoren, industriële ruimtes, toonzaal en een atelier.
“Met deze stap zijn wij alvast klaar voor de toekomst”, besluit het koppel.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.