vio interim

Logistiek lokt dienstverlener naar Genk

“Limburg blijft een groeimarkt. De logistieke activiteiten nemen toe, zeker in de e-commerce. Daarom krijgen we veel vragen van klanten en prospecten om onze diensten in Limburg uit te breiden. Dat heeft ons doen beslissen om in Genk een kantoor te openen."

Aan het woord is Clark Taverniers, CEO van Vio Interim. De start van het tweede kantoor in onze provincie (na Hasselt) is dus helemaal geen toeval. "We volgen voor onze expansie gewoon de vraag van de markt. Door onze specialisatie in logistiek en productie kunnen we niet heen om de economische evolutie die Limburg momenteel doormaakt. De vraag naar zowel tijdelijke medewerkers als vaste krachten, die we ook rekruteren, is hier in stijgende lijn. Vandaar dat op 13 februari onze nieuwe vestiging (aan de Jaarbeurslaan) de deuren opent."

Via Interim was tot enkele maanden geleden in handen van Down2Earth, het investeringsfonds van Ivo Maréchal en Alain Keppens. Twee jaar na de instap verkochten zij hun meerderheidsbelang echter aan SD Worx.