Eye Opener speeltuin

Lommelse decorbouwer bouwt binnenspeeltuin

Eye-Opener, het bedrijf uit Lommel dat decors bouwt voor klanten als Tomorrowland, Studio 100 of Bellewaerde, gaat nog dit jaar een eigen indoor speeltuin realiseren. Het duo Siemon Ariens en Lars Van Den Dungen heeft als locatie voor de creatie van hun belevingswereld gekozen voor Nijlen (bij Lier).

Het Lommelse Eye-Opener begon in 2020 met het bouwen van belevingshuisjes. Inmiddels groeide de onderneming uit tot een vooraanstaande decorbouwer in de pretparkindustrie, festival- & musicalwereld. Hun ervaring in de realisatie van thematische decorstukken, trekken Siemon Ariens en Lars Van Den Dungen eind 2024 door in een eigen, indoor belevingswereld.

Hun binnenspeeltuin komt er langs een drukke gewestweg in Nijlen. “We zijn helemaal klaar om eind dit jaar de deuren te openen”, verduidelijkt Siemon Ariens. "Van zodra de goedkeuring in de bus valt, beginnen we eraan!" Als voorsmaakje werd afgelopen weekend alvast een indoor speelparadijs voor kinderen gecreëerd in Hangar 58 in Genk. De aanwezigen vonden het fantastisch. Kortom: het komt goed, daar in Nijlen!