Nieuws Limburg Lommelse fabriek koopt 2 hectare voor uitbreiding

Lommelse fabriek koopt 2 hectare voor uitbreiding

Lommelse fabriek koopt 2 hectare voor uitbreiding

3T Beton, producent van betonnen prefabelementen uit Lommel, heeft 2 hectare grond bijgekocht om de verdere groei mogelijk te maken. Ondernemers Pat Spooren en Serge Meulemans hebben in vier jaar tijd het personeelsaantal verdubbeld tot 35 mensen.

Het is inmiddels 4 jaar geleden dat 3T Beton verhuisde naar de Gerard Mercatorstraat in Lommel. Sindsdien staat er geen maat op de groei. Klanten als aannemers, architecten en projectontwikkelaars bestellen steeds meer prefab betonelementen zoals trappen en balkons. Zowel in België als in het buitenland. Zo mocht 3T Beton recent nog aan de slag in Spanje. “We werken er voor een Vlaamse projectontwikkelaar die alleen maar trappen en terrassen van ons wil”, vertellen de zaakvoerders.

Omdat de groei meer stockageruimte vereiste, kochten Sporen en Meulemans bovenop de 8.000 vierkante meter die ze al in gebruik hebben, het terrein tegenover de huidige site. “Daarop bouwden we een magazijn en een luifel om de afgewerkte producten te stockeren vooraleer ze naar de werf vertrekken. Op termijn hebben we nog meer plannen met het terrein, maar daarvoor is het nu nog te vroeg.”

3T Beton is recent genomineerd als Trends Gazelle, een titel die gaat naar snelgroeiende bedrijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.