Nieuws Limburg Lommelse feestverhuurder neemt collega over

Lommelse feestverhuurder neemt collega over

Lommelse feestverhuurder neemt collega over

Het verhuurbedrijf van feestmaterialen De Feesttafel uit Lommel heeft sectorgenoot Rent4event uit Dessel overgenomen. “Hiermee vergroten we ons aanbod voor de organisatoren van grotere festivals”, zegt zaakvoerder Pascal Faes van De Feesttafel.

Rent4event levert tafels, stoelen en andere materialen aan Graspop, maar ook aan andere grote festivals zoals Groesrock en Reggae Geel. “Het bedrijf is opgericht door de mensen achter Graspop”, weet Pascal Faes. “Ze willen zich meer gaan toeleggen op de verhuur van gators (soort golfkarretjes die organisatoren van events gebruiken) en opvouwbare tafels. Daarom zochten ze een overnemer voor de materialen van het feestverhuur.”

Die werd gevonden in Lommel. “Wij leveren ook al enkele jaren materialen aan Graspop, en zo hebben we elkaar leren kennen”, aldus de zaakvoerder van De Feesttafel. “Met de voorraad van Rent4event die we erbij krijgen, vergroot ons aanbod voor festivalorganisatoren. De naam Rent4event gaan we in eerste instantie behouden. Op termijn hebben we hier nog andere plannen mee.”

De Feesttafel wordt geleid door Pascal Faes en Cindy Alen. Het koppel nam in 2014 de zaak over, en verhuisde begin vorig jaar naar een nieuwbouw op het industrieterrein van Lommel. Intussen werken 4 mensen. De intentie is om volgend jaar verdere aanwervingen te doen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.